همه چیز درباره حسابداری

همه چیز درباره حسابداری

هزینه بیمه مسئولیت مدنی

هزینه بیمه مسئولیت مدنی، تعهد کارفرما در برابر حوادث مالی و جانی که ممکن است حین کار برای کارکنان رخ دهد، می‌باشد. طبق قوانین جاری کشور کلیه کارفرمایان در برابر ضررهای که به کارمندانشان وارد می‌شود مسئول هستند. در قانون کار، حفظ سلامت کارکنان و پیشگیری از وقوع بیماری و یا حوادث احتمالی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. به همین منظور بیمه مسئولیت مدنی برای صیانت از نیروی انسانی کشور روی کار آمده است.

این تعریف اینگونه است که: اگر ضرر و زیانی از طرف شخص و یا اشخاص وابسته و یا از اشیاء در مالکیت او به دیگری وارد شود، فرد مسئول ملزم به جبران خسارت است.

برای اینکه شخصی مسئول ضرر و زیانی شناخته شود دو نظریه وجود دارد که بدین صورت است:

  • نظریه تقصیر: در این نظریه خود شخص بطور مستقیم مرتکب عمل زیان ده شده‌است.
  • نظریه خطر: در این نظریه عمل شخص بطور غیر مستقیم باعث ایجاد خطر و یا ضرر شده‌است.

بیمه مسئولیت مدنی قراردادی است که بین بیمه گر و بیمه گذار در ازای پرداخت وجهی از طرف بیمه گذار بسته می‌شود. در واقع در این بیمه، اگر اعمال بیمه گذار باعث ضرر و زیان به دیگری شود، بیمه متعهد به جبران خسارت است. از ویژگی‌های بیمه مسئولیت مدنی تعهد به نفع دیگران است.

می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر و آشنایی با انواع نرم افزارهای حسابداری، به سایت گروه نرم افزاری محک مراجعه نمایید.

جریمه عدم اعلام ترک کار

ترک کار کارگر، عبارت است از اینکه او، بدون رعایت تشریفات استعفا، قبل از اتمام تاریخ قرارداد کار و بدون داشتن مجوز قانونی، با قصد و نیت اتمام همکاری و خاتمه دادن به قرارداد کار، در کارگاه حضور نیابد و غیبت کند؛ کارفرما موظف است به محض تحقق ترک کار، این امر را در لیست بیمه همان ماه، به تامین اجتماعی، اطلاع دهد. هنگامی که کارفرما و کارگر، به صورت شفاهی و یا کتبی، اقدام به انعقاد قرارداد کار می نمایند، حقوق و تکالیفی در برابر یکدیگر پیدا خواهند کرد و بر اساس قانون، ملزمند تا خاتمه همکاری و فسخ قرارداد کار را صرفا در قالب و چهارچوب های قانونی، انجام دهند. از این رو، قوانین و دستورالعمل های ویژه ای در خصوص جریمه عدم اعلام ترک کار، مورد پیش بینی قرار گرفته و ضروری است، تمامی کارگران و کارفرمایان، با قواعد حاکم بر ترک کار کارگر و مسئولیت و وظایف قانونی خود در این شرایط، آشنا باشند تا با تبعات حقوقی منفی این امر، مواجه نشوند. می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر و آشنایی با انواع نرم افزارهای حسابداری، به سایت گروه نرم افزاری محک مراجعه نمایید.

آنوزش استاتداردهای حسابداری

در سال ۱۳۷۱، سازمان حسابرسی کمیته‌ای با نام تدوین استانداردهای حسابداری ایجاد کرد. افراد در این کمیته، استانداردهای حسابداری را با‌توجه‌به شرایط کشور و همچنین استانداردهای معتبر جهانی ایجاد می‌کنند و موجب ایجاد قوانین مشخص و واضح برای حسابرسان می‌شوند.

در زمان شروع به کار کمیته تدوین استانداردهای حسابرسی، ۲۲ استاندارد برای حسابدارها ایجاد شد که باید بر‌اساس آن‌ها امور مالی شرکت‌ها را بررسی می‌کردند. در ادامه به تعداد استانداردهای حسابداری اضافه شد و تعداد آن‌ها به 43 مورد رسید.

استانداردهای حسابداری مجموعه‌ای از اصول و قواعد هستند که نحوه شناسایی، ثبت و گزارش رویدادهای مالی را تعیین می‌کنند و باعث یکنواختی و قابلیت مقایسه صورت‌های مالی می‌شوند. این استانداردها توسط نهادهای حرفه‌ای تدوین و اجرای آن‌ها برای واحدهای اقتصادی الزامی است.

استانداردهای حسابداری به دو دسته ملی و بین‌المللی تقسیم می‌شوند و استانداردهای بخش عمومی نیز برای نهادهای دولتی تدوین شده‌اند. در ایران، تدوین این استانداردها از دهه ۱۳۷۰ آغاز شده و استانداردهای بخش عمومی از سال ۱۳۹۴ اجرا می‌شوند. هدف اصلی این استانداردها، ارائه اطلاعات مالی شفاف و قابل اعتماد برای تصمیم‌گیری آگاهانه استفاده‌کنندگان است.

می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر و آشنایی با انواع نرم افزارهای حسابداری، به سایت گروه نرم افزاری محک مراجعه نمایید.

حسابداری چیست و چرا به حساب دارها نیاز داریم؟

حسابداری یک علم و یک فرایند است که به تجزیه و تحلیل، ثبت، دسته‌بندی، مدیریت و گزارش‌دهی تراکنش‌های مالی یک شرکت، سازمان یا فرد می‌پردازد. این فرایند به سازماندهی و ردیابی هزینه‌ها، درآمدها، دارایی‌ها و بدهی‌ها کمک می‌کند تا اطلاعات دقیق و قابل اعتمادی درباره وضعیت مالی فعلی و عملکرد مالی گذشته و آینده در دسترس باشد.

هدف اصلی حسابداری، ارائه اطلاعات مالی شفاف و دقیق به مدیران، سرمایه‌گذاران، بانک‌ها، نهادهای مالیاتی و سایر ذی‌نفعان است تا بتوانند تصمیمات آگاهانه‌تری در زمینه‌های مالی، سرمایه‌گذاری و مدیریتی بگیرند.

حسابداری چیست می شود حسابداری فرآیند ثبت، طبقه‌بندی و خلاصه کردن معاملات مالی است. در حقیقت حسابداری وظیفه ارزیابی، ثبت، پردازش و تجزیه و تحلیل اطلاعات مالی انواع سازمان‌ها و شرکت‌ها را بر عهده دارد. (به این معنا که تصویر واضحی از سلامت مالی سازمان و عملکرد آن ارائه می‌دهد و می‌تواند به‌ عنوان کاتالیزوری برای مدیریت منابع و رشد استراتژیک باشد.

می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر و آشنایی با انواع نرم افزارهای حسابداری، به سایت گروه نرم افزاری محک

 برای خرید بهترین نرم افزار حسابداری مراجعه نمایید.

همه چیز درباره نرم افزار حسابداری شرکتی

یکی از مهمترین و چالش برانگیزترین جنبه های راه اندازی هر کسب و کار، ثبت اطلاعات مالی، هزینه های ورودی و خروجی و محاسبه سود در هر زمان است. به همین دلیل انتخاب بهترین نرم افزار حسابداری شرکتی از ابتدا، یکی از ملزومات مدیریتی برای سازمان ها و شرکت هاست. و این بدان معنی است که باید از نرم افزارهای حسابداری کارآمد و مناسب برای کسب و کار بهره گرفت.

اگر شما صاحب یک کسب و کار باشید، با استفاده از نرم افزار حسابداری می توانید میزان سرمایه اولیه خود را تعیین و نیازهای کاری تان را در نرم افزار تعریف نمایید. اینگونه فاکتورهای مختلف را می توانید به ثبت برسانید، هزینه های ماهیانه کسب و کار مانند حمل و نقل، آب و برق و اجاره و حقوق پرسنل را نیز اعمال کنید و در انتهای هر بازه بازدهی سود را به آسانی محاسبه کنید. در نهایت نیز قادر خواهید بود تا از عملکرد کاری تان گزارش بگیرید و برای روند رسیدن به اهداف مالی تان برنامه ریزی کنید.

بخش مالی در واقع ضربان قلب و شریان اصلی هر کسب و کار است و انتظار می‌رود وظایف این بخش با سرعت و کارایی بالایی انجام شود.

استفاده از یک نرم افزار حسابداری قوی کمک می‌کند تمام فعالیت‌های مالی و مدیریت حسابداری شرکت به خوبی انجام شود.

برای خرید نرم افزار حسابداری می توانید به گروه نرم افزاری محک مراجعه نمایید.